User Support Forum

TopicRepliessort iconCreatedLast reply
TV cards 0 7 years 34 weeks ago
by skywaker
n/a
undefined reference to __static_initialization_and_destructi 0 8 years 8 weeks ago
by hunnia
n/a
Disappearing BFS Partition 0 8 years 20 weeks ago
by allenb
n/a
Blinking Screen at boot 0 8 years 30 weeks ago
by guinho
n/a
mouse not allways working 0 8 years 35 weeks ago
by richienyhus
n/a
Making bootable CD image 0 9 years 12 weeks ago
by lezo
n/a
Supporting Users 0 9 years 43 weeks ago
by moooooooo
n/a
Radeon video drivers 1 8 weeks 2 days ago
by vidrep
8 weeks 2 days ago
by PulkoMandy
Since when is /home/config readonly? 1 10 weeks 2 days ago
by Cerb
10 weeks 2 days ago
by codewrangler
New install hangs on "Grub loading" 1 10 weeks 5 days ago
by sremick
10 weeks 5 days ago
by PulkoMandy
Trouble installing MidnightCommander in Haiku PM 1 11 weeks 6 days ago
by un_spacyar
10 weeks 6 days ago
by bonefish
Is 64 bit Haiku broken? 1 12 weeks 4 days ago
by vidrep
3 weeks 3 days ago
by Team Black Fox
Unable to copy soundfonts 1 18 weeks 2 days ago
by Jonken
18 weeks 2 days ago
by PulkoMandy
Building Haiku from the pre-packaged Haiku virtual machine 1 27 weeks 5 days ago
by dbooher
27 weeks 5 days ago
by dbooher
OpenJDK Haikuports script failing in latest nightly releases 1 31 weeks 2 days ago
by vote_gough
31 weeks 2 days ago
by PulkoMandy
BeOS works from CD perfectly but not from HD 1 31 weeks 2 days ago
by gammaray
30 weeks 6 days ago
by kemps4
How to Get Source for Specific Revisions 1 34 weeks 1 day ago
by robertson
34 weeks 18 hours ago
by humdinger
problem with compiling simple haiku program 1 36 weeks 2 days ago
by alkasel
36 weeks 14 hours ago
by Earl Colby Pottinger
Installed fine but when system ends up in a reboot cycle right after bios screen. 1 43 weeks 4 days ago
by spectre51
43 weeks 4 days ago
by spectre51
Multiple video adaptors, selection 1 46 weeks 5 days ago
by mounty
46 weeks 5 days ago
by NoHaikuForMe
Boot problem 1 48 weeks 19 hours ago
by Fabio-IT
48 weeks 10 hours ago
by Earl Colby Pottinger
Icon labels have disappeared 1 1 year 4 weeks ago
by Dane
1 year 4 weeks ago
by agmsmith
Lenovo Thinkpad Edge touchpad & keyboard problem 1 1 year 9 weeks ago
by woowe
1 year 7 weeks ago
by mmadia
Can't log into Trac! 1 1 year 9 weeks ago
by waddlesplash
1 year 7 weeks ago
by mmadia
[SOLVED] Grub error 2 on booting 1 1 year 9 weeks ago
by connesso
1 year 9 weeks ago
by connesso
Syndicate content