User Support Forum

TopicRepliessort iconCreatedLast reply
Is 64 bit Haiku broken? 1 1 year 5 weeks ago
by vidrep
48 weeks 20 hours ago
by Team Black Fox
Unable to copy soundfonts 1 1 year 10 weeks ago
by Jonken
1 year 10 weeks ago
by PulkoMandy
Building Haiku from the pre-packaged Haiku virtual machine 1 1 year 20 weeks ago
by dbooher
1 year 20 weeks ago
by dbooher
OpenJDK Haikuports script failing in latest nightly releases 1 1 year 23 weeks ago
by vote_gough
1 year 23 weeks ago
by PulkoMandy
BeOS works from CD perfectly but not from HD 1 1 year 23 weeks ago
by gammaray
1 year 23 weeks ago
by kemps4
How to Get Source for Specific Revisions 1 1 year 26 weeks ago
by robertson
1 year 26 weeks ago
by humdinger
problem with compiling simple haiku program 1 1 year 28 weeks ago
by alkasel
1 year 28 weeks ago
by Earl Colby Pottinger
Installed fine but when system ends up in a reboot cycle right after bios screen. 1 1 year 36 weeks ago
by spectre51
1 year 36 weeks ago
by spectre51
Multiple video adaptors, selection 1 1 year 39 weeks ago
by mounty
1 year 39 weeks ago
by NoHaikuForMe
Boot problem 1 1 year 40 weeks ago
by Fabio-IT
1 year 40 weeks ago
by Earl Colby Pottinger
Icon labels have disappeared 1 1 year 48 weeks ago
by Dane
1 year 48 weeks ago
by agmsmith
Lenovo Thinkpad Edge touchpad & keyboard problem 1 2 years 1 week ago
by woowe
2 years 1 day ago
by mmadia
Can't log into Trac! 1 2 years 1 week ago
by waddlesplash
2 years 1 day ago
by mmadia
[SOLVED] Grub error 2 on booting 1 2 years 2 weeks ago
by connesso
2 years 2 weeks ago
by connesso
Unable to login to dev.haiku-os.org 1 2 years 9 weeks ago
by peterm1561
2 years 9 weeks ago
by nielx
Time wrong when running 1A4.1 from cd 1 2 years 9 weeks ago
by Feldagast
2 years 9 weeks ago
by kidd106
Issues with pkgconfig while trying to compile 1 2 years 10 weeks ago
by sparklewind
2 years 10 weeks ago
by Munchausen
ADSL broadband internet connection (PPPoE)? 1 2 years 11 weeks ago
by litildivil
2 years 11 weeks ago
by bbjimmy