User Support Forum

TopicRepliesCreatedLast replysort icon
Issues with pkgconfig while trying to compile 1 1 year 34 weeks ago
by sparklewind
1 year 34 weeks ago
by Munchausen
Hyper-V Running Haiku successfully but no networking available? 4 1 year 39 weeks ago
by Siv
1 year 35 weeks ago
by NoHaikuForMe
haiku-hrevr1alpha4-44576 VirtualBox - VBoxManage setextradata "Haiku" "CustomVideoMode1" 2 1 year 50 weeks ago
by DasFox
1 year 35 weeks ago
by agmsmith
ADSL broadband internet connection (PPPoE)? 1 1 year 35 weeks ago
by litildivil
1 year 35 weeks ago
by bbjimmy
Asus EEE PC 901 Wi-Fi ralink2860 Haiku Release 1 Alpha 4.1 - invalid MAC address 7 1 year 38 weeks ago
by libran
1 year 36 weeks ago
by korli
Freezes hard on boot, boot menu doesn't help... hardware incompatibilities? 1 1 year 38 weeks ago
by Fallingwater
1 year 36 weeks ago
by crazeycraig
haiku won't. . . shutdown? 5 1 year 37 weeks ago
by rayyu
1 year 36 weeks ago
by rayyu
Can't boot new install of R1a4, get a blank screen with a cursor 2 1 year 38 weeks ago
by TandyDandy
1 year 36 weeks ago
by starsseed
RadeonHD Native Resolutions 6 2 years 10 weeks ago
by kurtis
1 year 37 weeks ago
by Diver
NX7400 keyboard and touchopad not working 4 2 years 1 week ago
by moskitta75
1 year 37 weeks ago
by Diver
[SOLVED] Thinkpad X40 - Alpha 4 freezes on boot, previously worked fine in Alpha 2 & 3 5 1 year 38 weeks ago
by natgab
1 year 37 weeks ago
by natgab
Haiku newbie here, hoping for some help. . . 3 1 year 37 weeks ago
by louis
1 year 37 weeks ago
by louis
Haiku Workstation 1 1 year 38 weeks ago
by girvo
1 year 38 weeks ago
by kp3ft
Do any bittorrent clients work in Haiku R1A2? 12 3 years 43 weeks ago
by paulfxh
1 year 38 weeks ago
by AndrewZ
Alpha 4 - First Sail 13 1 year 40 weeks ago
by ronald-scheckelhoff
1 year 38 weeks ago
by Silver
Wireless mode ad-hoc 0 1 year 39 weeks ago
by nibble
n/a
Alpha4 & fujitsu lifebook s7010 3 1 year 40 weeks ago
by lazy
1 year 39 weeks ago
by richienyhus
loading system - bad superblock 1 1 year 39 weeks ago
by anapto
1 year 39 weeks ago
by richienyhus
Won't boot old Alpha 3 or install alpha4 3 1 year 39 weeks ago
by free10
1 year 39 weeks ago
by free10
Media server or Audio driver issue, Disappearing sound... 4 1 year 40 weeks ago
by Cerb
1 year 39 weeks ago
by korli
VLC 1.0.4? 2 1 year 39 weeks ago
by el.tigre.20
1 year 39 weeks ago
by AndrewZ
VNC server randomly stops working 1 1 year 39 weeks ago
by kp3ft
1 year 39 weeks ago
by bbjimmy
How I fixed my Haiku A3 boot problem [with help from Linux Mint] 3 2 years 28 weeks ago
by benifex
1 year 39 weeks ago
by ashtonford
Alpha 4 on ASUS 4G Surf - start problem 3 1 year 39 weeks ago
by tufa
1 year 39 weeks ago
by andrewclunn
SATDecorator? 3 1 year 39 weeks ago
by el.tigre.20
1 year 39 weeks ago
by jscipione