User Support Forum

Topicsort iconRepliesCreatedLast reply
Open Sound Question 5 4 years 42 weeks ago
by catnip
4 years 41 weeks ago
by catnip
One more thing... 2 9 weeks 19 hours ago
by DFergATL
9 weeks 14 hours ago
by DFergATL
Onboard graphics card problem? (Sony VAIO) 2 3 years 14 weeks ago
by Ezprezo
3 years 13 weeks ago
by Blinkdog
OMG!! Make it stop!! 9 32 weeks 2 days ago
by DFergATL
32 weeks 1 day ago
by humdinger
OMG!! Make it stop!! 1 32 weeks 2 days ago
by DFergATL
32 weeks 1 day ago
by bbjimmy
Odds Haiku will run on Maingear Potenza computer 3 2 years 41 weeks ago
by macsociety
2 years 41 weeks ago
by leavengood
NX7400 keyboard and touchopad not working 4 2 years 33 weeks ago
by moskitta75
2 years 17 weeks ago
by Diver
Nvidia Resolution support? 4 5 years 27 weeks ago
by Superhyper
5 years 27 weeks ago
by Zenja
Nvidia Chipset Support 4 1 year 13 weeks ago
by vidrep
1 year 13 weeks ago
by vidrep
NVIDIA 9500 in Haiku / Linux. 1 5 years 4 weeks ago
by lukves
5 years 4 weeks ago
by The123king
NVIDIA 6200 suported in Haiku any chance to use 1440x900 mode ??? 6 4 years 39 weeks ago
by lukves
4 years 36 weeks ago
by lukves
NOT statement C++ 5 2 years 38 weeks ago
by el.tigre.20
2 years 38 weeks ago
by NoHaikuForMe
Not booting on Samsung R58 Plus 2 2 years 13 weeks ago
by Lumen2
2 years 12 weeks ago
by Diver
Not Able to Boot Unless I Use Both the Live CD and 'Live' USB Pendrive. 0 5 years 24 weeks ago
by plumtreed
n/a
No wireless connection (iprowifi4965 driver) 7 2 years 7 weeks ago
by kostas
1 year 37 weeks ago
by Diver
No USB Mouse 3 4 years 43 weeks ago
by intermittentTra...
4 years 43 weeks ago
by intermittentTra...
no usable screen with nVidia 7600 GO 7 4 years 10 weeks ago
by wretched_dutchman
4 years 10 weeks ago
by wretched_dutchman
No sound, No network, no apps...where to go from here. 3 8 years 36 weeks ago
by tgx
8 years 36 weeks ago
by umccullough
No sound with VB OSE 15 4 years 9 weeks ago
by 24bit
4 years 7 weeks ago
by 24bit
No Sound on my ICH3 2 4 years 37 weeks ago
by Ventajou
4 years 36 weeks ago
by Ventajou
No sound on Dell Inspiron B120 2 4 years 11 weeks ago
by fountainhead
4 years 10 weeks ago
by fountainhead
No sound after Alpha 2 install on Dell E520 11 4 years 27 weeks ago
by paulfxh
3 years 42 weeks ago
by melody
No sound - Realtek ALC880 HDA on BeOS 5.0.3 (DevED 1.1) with OSS driver 2 7 years 2 weeks ago
by alh84001
6 years 38 weeks ago
by cebif
No partitions 8 7 years 41 weeks ago
by palas
7 years 37 weeks ago
by tonestone57
No network in Virtualbox for Mac 7 4 years 9 weeks ago
by grafZeppelin
4 years 8 weeks ago
by thatguy
Syndicate content