User Support Forum

TopicRepliesCreatedLast replysort icon
Ticket 12348 1 33 weeks 5 days ago
by DFergATL
33 weeks 4 days ago
by lelldorin
web+ - gmail and fullscreen YT HTML5 vids 10 51 weeks 5 days ago
by danboid
34 weeks 2 days ago
by Munchausen
bootman can't start the beos-partition 6 37 weeks 2 days ago
by stoltenberg
36 weeks 2 days ago
by Munchausen
»nervous« harddrive 3 37 weeks 2 days ago
by stoltenberg
36 weeks 3 days ago
by PulkoMandy
AHCI support gone 2 37 weeks 2 days ago
by NicePics13
36 weeks 6 days ago
by NicePics13
Can't boot Haiku from USB 5 39 weeks 3 days ago
by Period
37 weeks 6 days ago
by Period
Browser for Google Docs? 7 38 weeks 6 days ago
by gaukler
38 weeks 5 days ago
by kim1963
Kernel panic at boot 2 39 weeks 2 days ago
by Flo
39 weeks 2 days ago
by humdinger
Monitor refresh setting doesn't work? (Nightly 49416) 15 44 weeks 5 days ago
by AnttiV
39 weeks 6 days ago
by AnttiV
VM Ware Fusion - No sound 8 43 weeks 3 days ago
by FurryOne
43 weeks 20 hours ago
by philcostin
No Internet with Powerline extenders. 4 44 weeks 8 hours ago
by dened50
43 weeks 1 day ago
by PulkoMandy
Youtube prob? 2 43 weeks 5 days ago
by dened50
43 weeks 4 days ago
by dened50
Webpositive not working? 2 44 weeks 8 hours ago
by dened50
43 weeks 6 days ago
by dened50
iprowifi3945 3 48 weeks 2 days ago
by NicePics13
44 weeks 5 days ago
by waddlesplash
reoccurring donations 8 46 weeks 3 hours ago
by DFergATL
45 weeks 1 day ago
by DFergATL
PCI or ISA compatible soundcards in Haiku? 8 45 weeks 6 days ago
by caleb
45 weeks 3 days ago
by caleb
Issues with R1A4-44702: Intel PRO/Wireless 2200BG, pkgman 1 1 year 6 weeks ago
by rekabis
45 weeks 3 days ago
by waddlesplash
IRC channel locked. 4 46 weeks 2 days ago
by bbjimmy
46 weeks 1 day ago
by spinach
Web positive not loading some sites. 2 46 weeks 5 days ago
by twk amz
46 weeks 5 days ago
by twk amz
How can I watch youtube videos on haiku? 6 47 weeks 6 hours ago
by twk amz
46 weeks 5 days ago
by vidrep
Lenovo z580 11 49 weeks 2 days ago
by DFergATL
48 weeks 4 days ago
by DFergATL
Issue 1 - Broadcom drivers not working/activating 13 3 years 8 weeks ago
by redandwhitestripes
49 weeks 4 days ago
by kim1963
Hardware 2 50 weeks 1 day ago
by DFergATL
50 weeks 20 hours ago
by DFergATL
Trouble running mplayer 10 51 weeks 5 days ago
by un_spacyar
51 weeks 10 hours ago
by NoHaikuForMe
vimrc 6 1 year 1 week ago
by danboid
51 weeks 5 days ago
by danboid
Syndicate content