User Support Forum

TopicRepliesCreatedLast replysort icon
Trac bug not letting me register at dev.haiku-os.org 5 5 years 4 weeks ago
by alexei.boronine
5 years 3 weeks ago
by alexei.boronine
keyboard nonfunctional on Haiku Alpha install - Dell Studio 17 laptop 2 5 years 3 weeks ago
by kp3ft
5 years 3 weeks ago
by Siarzhuk
Choppy sound on VM Haiku on VirtualBox 0 5 years 3 weeks ago
by rsuryase
n/a
Boot directly into Haiku with Bootman? 1 5 years 3 weeks ago
by nauska
5 years 3 weeks ago
by Zenja
done installation but Haiku won't boot from HD 1 5 years 3 weeks ago
by satiropan
5 years 3 weeks ago
by Babusha
no network card visible while using PCI RTL 8139D card.... 22 5 years 19 weeks ago
by Troll81
5 years 2 weeks ago
by tonestone57
Problem first time installing the OS 5 5 years 3 weeks ago
by wep
5 years 2 weeks ago
by stellarpower
I see a download that works with VMWare. Does it work for Parallels? 4 5 years 2 weeks ago
by Sabon
5 years 1 week ago
by Sabon
connect to wep protected wireless network from haiku 1 5 years 1 week ago
by cannot think of...
5 years 1 week ago
by stellarpower
GCC and Make 0 5 years 1 week ago
by stellarpower
n/a
Help With Grub 5 5 years 6 days ago
by stellarpower
5 years 4 days ago
by stellarpower
Wireless Firmware 4 5 years 6 days ago
by Earl Colby Pottinger
5 years 4 days ago
by mmadia
New user here 0 5 years 4 days ago
by mosslack
n/a
Update? 7 5 years 2 weeks ago
by dened50
5 years 4 days ago
by Jace
Wireless 802.11b/g networks. 15 8 years 46 weeks ago
by Scribbles
5 years 3 days ago
by humdinger
Dell Latitude X1 - dream laptop for Haiku 6 5 years 2 weeks ago
by Platsek
5 years 3 days ago
by Platsek
Restricted Posting to Blog Here on Haiku-OS.org 2 5 years 4 days ago
by Jace
5 years 3 days ago
by Jace
Haiku installed on iMac 0 5 years 3 days ago
by KantosKan
n/a
replicant in Deskbar tray 1 4 years 51 weeks ago
by giuseppe
4 years 51 weeks ago
by humdinger
ExtractArchiveToHaikuImage in UserBuildConfig Stops Build from Finishing 1 4 years 51 weeks ago
by cebif
4 years 50 weeks ago
by mmadia
Intel i810 graphics failing? 6 5 years 9 weeks ago
by synchronise
4 years 50 weeks ago
by tonestone57
Has anyone used the Beos i810 driver in Haiku? 3 4 years 51 weeks ago
by brian48
4 years 50 weeks ago
by tonestone57
installing without a cd? 4 4 years 50 weeks ago
by RustyCage
4 years 50 weeks ago
by stellarpower
Few kyboard layouts at same time? 1 4 years 49 weeks ago
by vitasam
4 years 49 weeks ago
by Denise Purple
Mounting Images 2 4 years 50 weeks ago
by stellarpower
4 years 49 weeks ago
by stellarpower
Syndicate content