User Support Forum

TopicRepliesCreatedLast replysort icon
Team Monitor 8 4 years 6 weeks ago
by Trodfoot
4 years 6 weeks ago
by Trodfoot
Mounting Images 13 6 years 14 weeks ago
by stellarpower
4 years 6 weeks ago
by stellarpower
WebPositive sais "Couldn't resolve host name". 9 4 years 6 weeks ago
by MrAccident
4 years 6 weeks ago
by MrAccident
Installed Haiku; and the computer just doesn't boot it. 4 4 years 7 weeks ago
by MrAccident
4 years 7 weeks ago
by MrAccident
Cannot see network device 6 4 years 7 weeks ago
by jasimon9
4 years 7 weeks ago
by jasimon9
Beam or What? 3 4 years 7 weeks ago
by Forumuser
4 years 7 weeks ago
by humdinger
Cannot get Haiku to install 5 4 years 7 weeks ago
by jasimon9
4 years 7 weeks ago
by jasimon9
Question: How to virtualize my MAC address? 2 4 years 7 weeks ago
by ssorbom
4 years 7 weeks ago
by ssorbom
Problem installing Haiku in Windows Virtual PC on Windows 7 1 4 years 7 weeks ago
by tele.bleeder
4 years 7 weeks ago
by leavengood
Problem loading webpage 3 4 years 8 weeks ago
by jeffrey
4 years 7 weeks ago
by jeffrey
Vision - IRC 0 4 years 8 weeks ago
by jeffrey
n/a
USB Install for Samsung N145 8 4 years 9 weeks ago
by TedH
4 years 8 weeks ago
by TedH
Haiku on VirtualBox in Windows 7 mouse trouble 0 4 years 8 weeks ago
by RomikB
n/a
Issues -- Haiku R1A3 on Dell Latitude E6500 17 4 years 9 weeks ago
by Forumuser
4 years 8 weeks ago
by Forumuser
T40, Atheros, and Ethernet -- Oh My! 2 4 years 8 weeks ago
by Forumuser
4 years 8 weeks ago
by Forumuser
How to upgrade to current Nightly Build of Haiku? 8 5 years 24 weeks ago
by macsociety
4 years 9 weeks ago
by Diver
http://dev.haiku-os.org 2 4 years 9 weeks ago
by goldencut
4 years 9 weeks ago
by goldencut
New to Haiku and having a couple of problems 10 4 years 9 weeks ago
by Trodfoot
4 years 9 weeks ago
by Trodfoot
mouse/keyboard doesn't work in live cd 4 6 years 36 weeks ago
by fengshaun
4 years 9 weeks ago
by Trodfoot
Haiku detects my Wifi card as ethernet device 1 4 years 9 weeks ago
by pepito1
4 years 9 weeks ago
by Diver
Network not working in VirtualBox 4 4 years 10 weeks ago
by tikluganguly
4 years 10 weeks ago
by tikluganguly
Where did bootman go:? 4 4 years 10 weeks ago
by belfasteddie
4 years 10 weeks ago
by belfasteddie
Sound not running in Alpha 3 under VMWare Player 8 4 years 14 weeks ago
by williamHerrick
4 years 10 weeks ago
by Diver
Installation trouble - Unable to find boot partition 5 4 years 11 weeks ago
by viewtiful_jon
4 years 11 weeks ago
by viewtiful_jon
Upgrades 2 4 years 11 weeks ago
by jeffrey
4 years 11 weeks ago
by jeffrey
Syndicate content