User Support Forum

Topicsort iconRepliesCreatedLast reply
»nervous« harddrive 3 22 weeks 21 hours ago
by stoltenberg
21 weeks 1 day ago
by PulkoMandy
[SOLVED] Thinkpad X40 - Alpha 4 freezes on boot, previously worked fine in Alpha 2 & 3 5 3 years 11 weeks ago
by natgab
3 years 10 weeks ago
by natgab
[SOLVED] Problem compiling RTL81xx ethernet driver 4 6 years 3 weeks ago
by sevcsik
6 years 3 weeks ago
by sevcsik
[solved] Powerline plug / Pass Through Adapter support? 8 3 years 23 weeks ago
by OldTimeyJunk
3 years 22 weeks ago
by Earl Colby Pottinger
[SOLVED] Keyboard and Mouse do not work during install 4 6 years 1 week ago
by GEE_BELGIUM
6 years 5 days ago
by humdinger
[Solved] Install and network problem 11 4 years 34 weeks ago
by Sexy_Champi
4 years 33 weeks ago
by tonestone57
[SOLVED] Grub error 2 on booting 1 2 years 51 weeks ago
by connesso
2 years 51 weeks ago
by connesso
[solved] Any (mature) BeOS user still knows the name of that application? 3 2 years 36 weeks ago
by prOSy
2 years 36 weeks ago
by macsnafu
[Resolved] Can we get a Haiku Alpha 1 image larger than 600MB? 7 6 years 20 weeks ago
by paulfxh
6 years 20 weeks ago
by paulfxh
[R1/Alpha 2] Black screen after rocket icon 4 5 years 20 weeks ago
by nereus
5 years 20 weeks ago
by nereus
yupeeeeee 3 9 years 20 weeks ago
by blu
9 years 20 weeks ago
by Dirty Harry
Youtube prob? 2 28 weeks 4 days ago
by dened50
28 weeks 3 days ago
by dened50
x86-64 available? 5 3 years 15 weeks ago
by el.tigre.20
3 years 14 weeks ago
by DioGen
X31 & nightly builds 20 1 year 5 weeks ago
by stoltenberg
1 year 4 weeks ago
by pistooli
WPA: join at startup 9 4 years 12 weeks ago
by Giova84
4 years 11 weeks ago
by hunnia1234
WPA2 Enterprise 9 3 years 26 weeks ago
by Munchausen
1 year 16 weeks ago
by Munchausen